Over Joke


KOERS & KRACHT

 

 

Koers & Kracht

De naam Koers & Kracht is zorgvuldig gekozen. Koers staat voor Joke Koers, maar ook voor kiezen van eigen koers; met een duidelijke visie en missie een richting op bewegen. Kracht staat voor empowerment. Naast kracht kan er ook kwetsbaarheid zijn, dit heeft niet per definitie met leeftijd te maken. Ook ik heb periodes met kwetsbaarheid te maken gehad, maar ondanks de moeilijke periodes heb ik altijd focus blijven houden omdat mijn missie in de zorg voor ouderen heel helder is.

In de ouderenzorg wordt er regelmatig gesproken over kwetsbare oudere. Ik zou willen dat er meer aandacht is voor de kracht die elke oudere in zich heeft, ook al is er sprake van kwetsbaarheid.

Met Koers & Kracht wil ik kennis overdragen, inspireren en motiveren om hulpverleners tools te geven voor het verbeteren van de ouderenzorg.

 

 

 

 

 

 

 

Joke Koers, Expert in ouderenzorg

Open, nieuwsgierig en gedreven om de zorg voor ouderen te verbeteren.

Ruim 39 jaar werk ik in de ouderenzorg. Ooit begonnen als ziekenverzorgende in het verpleeghuis, daarna in de wijkverpleging gaan werken en de afgelopen 15 jaar heb ik in de huisartsenpraktijk gewerkt als verpleegkundige.

Tijdens de werkzaamheden in de praktijk heb ik altijd de interesse gehad in de kwaliteit van zorg en heb vooral de laatste jaren steeds meer invloed gehad op het beleid en ontwikkelingen in de ouderenzorg.

Voortdurend ben ik op zoek naar manieren om de zorg en samenwerking hierin te verbeteren waarbij persoonsgerichte zorg mijn uitgangspunt is.

Met name de laatste jaren heb ik door middel van workshops mijn kennis en ervaring door kunnen geven aan andere praktijkondersteuners, verpleegkundigen en verzorgenden.

Mijn ervaringen zowel als verzorgende en verpleegkundige in de verschillende settings en als mantelzorger hebben als meerwaarde dat ik vanuit verschillende invalshoeken kan kijken naar de ouderenzorg.

NEEM CONTACT OP MET JOKE

Sociale media

 

 

Registraties

Als verpleegkundige ben ik lid van de beroepsvereniging V&VN en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van de V&VN 

 

Interesse in een training, workshop of projectadvies op het vlak van ouderenzorg? Koers & Kracht werkt voor diverse zorgorganisaties in de regio Arnhem, Nijmegen en Achterhoek. Landelijk actief als spreker en beleidsmaker bij projecten binnen de ouderenzorg.

 

STUUR EEN BERICHT