TRAININGEN


EXPERT OUDERENZORG

 

Trainingen in de ouderenzorg

Breng persoonsgerichte ouderenzorg in de praktijk

 

Wil je als zorgverlener leren hoe je persoonsgerichte ouderenzorg kunt toepassen in de praktijk? Koers & Kracht ontwikkelt trainingen voor zorgverleners in het omgaan met psychische kwetsbaarheid, dementie en 'samen beslissen'. In de trainingen krijg je onder andere tools aangereikt om het gesprek met de oudere of mantelzorger aan te gaan en jouw coachende rol als professional te ontwikkelen.

 

“Joke kan mensen motiveren en in beweging krijgen”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Training in ouderenzorg

De kenmerken van de trainingen zijn dat er naast theoretische kennis aandacht is voor casuïstiek vanuit de praktijk. Vanuit jarenlange praktijkervaring en doordat ik ook nu nog in de praktijk werk sluit ik aan bij de behoefte van zorgverleners en de dagelijks praktijk. Belangrijk wat ik mee wil geven is hoe je als hulpverlener jezelf kunt inzetten als instrument in de zorg en begeleiding van de hulpvrager.

Voor wie zijn de trainingen

De trainingen zijn voor zorgprofessionals die werken met ouderen. Ik richt mij op praktijkondersteuners, verpleegkundigen, verzorgenden die in de thuissituatie bij ouderen komen.

De verschillende Trainingen

  • Van systeemgerichte naar persoonsgerichte zorg
  • Persoonsgerichte zorg in de praktijk, je rol als zorgverlener
  • Gesprekstechnieken in de zorg voor ouderen en zijn/haar mantelzorger
  • De zorgverlener als coach
  • Samen beslissen, van theorie naar praktijk

Maatwerk

Wil je een aanbod wat past bij je organisatie dan ga ik graag met je in gesprek om een passend aanbod te ontwikkelen.

 

INFORMATIE OVER MAATWERK TRAINING?

 

 

 

 

 

 

 

Interesse in een training, workshop of projectadvies op het vlak van ouderenzorg? Koers & Kracht werkt voor diverse zorgorganisaties in de regio Arnhem, Nijmegen en Achterhoek. Landelijk actief als spreker en beleidsmaker bij projecten binnen de ouderenzorg.

 

STUUR EEN BERICHT